22.3.15

GLAZED AND INFUSED - CHICAGO, EUA

22.3.15
Sou daquelas pessoas que não acredita em passar uma semana a tomar o pequeno-almoço no hotel, acho que é bom para um dia mas os restantes, se estou numa grande cidade como Chicago prefiro conhecer as suas pastelarias ou onde todos vão tomar café pela manhã antes de ir trabalhar. Foi assim que fui ao Corner Bakery e que depois descobri o Glazed and Infused que ficava próximo do meu segundo hotel (o Acme Company). A especialidade da casa: donuts com as receitas mais originais e doces da cidade.
 
I am of those people who does not believe in spending a week having breakfast at the hotel, I think it is good for one day but the rest, if I'm in a big city like Chicago Iould rather know their pastries shops and go where everyone will have coffee in the morning before going to work. So that is how I went to the Corner Bakery to have breakfast and then discovered Glazed and Infused that was close to my second hotel (the Acme Company). The house specialty: donuts with the most original and sweet recipes in town.

E é verdade que no meio de tanta variedade optei pelo simples e clássico com cobertura de Vanilla Bean, é um bom donut que acompanhei com hot chocolat mas ainda assim senti senti falta dos da Doughnut Plant em Nova Iorque (post aqui). Um dos seus donut estrela é o de Happy Birthday que têm em tamanho normal e que existe como se fosse bolo de aniversário no tamanho que chamam Jumbo. Os preços andam entre os $2 e os $3 por donut. O Glazed and Infused abriu em 2012 pelas mãos de um conhecido chef de Chicago, Scott Harris o mesmo dos restaurantes Francesca.
 
And it is true that in the midst of so much variety I opted for the simple and classic with Vanilla Bean glaze,it is a good donut that followed with hot chocolat but I still missed the ones from the  Doughnut Plant in New York (post here). One of its star donut is the Happy Birthday which they have in a normal size and also as if it was birthday cake in a size they call Jumbo. Prices go from $ 2 to $ 3 per donut. The Glazed and Infused opened in 2012 at the hands of a well-known chef from Chicago, Scott Harris of the same Francesca restaurants.


Website: https://www.goglazed.com/
Morada: 30 E Hubbard Street
Metro: Grand-Red

Our guide of:
http://hojeconhecemos.blogspot.com.es/2001/02/guia-de-chicago.html

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